Ένταλμα σύλληψης εναντίον 35χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην τροχαία Πάφου εξεδόθη μετά την καταγγελία 32χρονης ότι την χτύπησε στο κεφάλι με το κράνος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης, με την οποία ο αστυνομικός φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, οι δύο τους συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου Τάφοι των Βασιλέων προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα αφού υπηρετεί στην ομάδα Ζ. Η συζήτηση σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι "άναψε" και η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πρώην φίλος της χρησιμοποίησε βία, χτυπώντας την στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε στα χέρια του. Τα τραύματα της δεν είναι σοβαρά, αλλά ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αστυνομικού.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας που έδωσε οδηγίες να διερευνηθεί τάχιστα η υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να δώσει και οδηγίες για να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: sigmalive.com

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top