#ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ#

Έγραψε ο Ηλίας Κολλύρης  στο FB,τις τελευταίες ημέρες, έχουν πυκνώσει οι ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στα θέματα εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών και που δυστυχώς εκπέμπουν εμπάθεια, ρεβανσισμό και εσωστρέφεια.
Όταν στρατιωτικοί φτάνουν στο σημείο να προσβάλλουν και να κακοχαρακτηρίζουν συναδέλφους τους, αποδεικνύουν, ότι έχουν χάσει εντελώς το μέτρο.
Ως εν ενεργεία στρατιωτικός και ως αντιπρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ, επιφυλάσσομαι, μην ακολουθώντας την κατάσταση αυτή, που προφανώς διχάζει, πλήττει και αποπροσανατολίζει από τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι εμείς οι στρατιωτικοί καθημερινά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ως θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, παρόλο που ο κύριος σκοπός της είναι η αναδείξει και επίλυση χρόνιων και μη προβλημάτων των εν ενεργεία συναδέλφων, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι για το θέμα που έχει προκύψει με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και της πρόσθετης παρέμβασης, ότι η χθεσινή  ΚΛΙΚ ΕΔΩ ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας πρόεκυψε από την καταχώρηση στο επίσημο ηλεκτρονικό σύστημα της Γραμματείας που φαίνεται καθαρά ο γενικός και ειδικός αριθμός κατάθεσης, η ημερομηνία εκδίκασης και το αποτέλεσμα αυτής όπως επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες που παρατίθενται.

Δεν θα παρασυρθούμε στη συστηματική προσπάθεια πόλωσης και διχασμού.

Σεβόμαστε τόσο το νόμο, ο οποίος απαγορεύεται στα σωματεία και τα μέλη τους να “προβαίνουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, αντιδικίες ή προστριβές, καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο, μέσω των ΜΜΕ ή/και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/και των παντός είδους μέσων κοινωνικής δικτύωσης» καθώς και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και αναμένουμε τις οριστικές κρίσεις της το φθινόπωρο.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

             Ο                                                                                                     Ο     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

     Επγός (ΥΔΚ)                                                                                  Λγος (ΠΖ)ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top